(iOS) Anger of stick 5 : zombie токени за генериране на кодове за измама
Feb 28, 2022 8:57:19 GMT -5
Post by tracevarangai on Feb 28, 2022 8:57:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Anger of stick 5 : zombie IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ токени за генериране на кодове за измама ▞▞▞
▞▞▞ Anger of stick 5 : zombie 2022 version ▞▞▞
добра игра и можете да се преборите със зомбита и след това с кръв
Hit Master 3D - Knife Assassin Aksyon zxz
Обичам тази игра и тази игра доста трудна, което я прави по-предизвикателна и интересна....но...само искам да задам един въпрос....защо актуализираната версия винаги нулира моите пари и скъпоценни камъни, докато и двете са на 0. ...моето ниво...то също се превръща в 0...но странното е моето ниво на игра...те са все още на текущото ниво...моля, обмислете въпроса ми...
Това е страхотна игра, която определено заслужава оценка от 5 звезди, но аз й давам само 3 заради позицията по подразбиране на оръжията. Като сериозно защо ще бъде настроен да се насочи към пода, когато зомби се хвърли към мен отляво или отдясно, тогава отново трябва да се боря между бягането и вдигането на целите на пистолета към врага, който просто куца. Поправете това и ще ви дам и останалото звезда 🌟. Моля, поправете този проблем. Много обичам играта.
Anger of stick 5 : zombie Hành động zvzf
Твърде бавно при изтегляне на играта, но е много хубава и отнема твърде много време за стартиране
Anger of stick 5 : zombie Action zekz
Играя това от почти 10 години и е много приятно
това е добра игра, но е много скучна
Нмого е тъпъ игра та
Това е най-лошата игра някога, ако започнете играта, едно животно ще изстреля огън от планината и никога няма да свърши каква е тази игра, премахнете това животно от там
Това са много добри и идеални игри, които помагат за освобождаването на скуката 👍
nooooo nooooo... Последната ви актуализация за регулиране на баланса на режима на защита Забелязах, че трудността е намалена.. или можете да направите опция за това, или да забравите за нея. прекрасна игра
Хареса ми действието, но по някаква причина, от пропуснах един ден, трябваше да рестартирам от нула
след изчистване на 18 ниво изведнъж загубих целия прогрес и се върнах на ниво 1. Много разочарован от разработчиците. Моля, проверете грешката и възстановете играта ми. Получих отговор на стандартите от разработчиците. . Иска ми се да мога да ти дам нула звезда на тази игра
Тази игра е някаква
фантастична игра, бойната комбинация е страхотна! 👍👍👍
Anger of stick 5 : zombie ایکشن qcg
Тази игра става лоша след достигане на високо ниво, всяко отключено оръжие, приятели и робот се заключват и когато стартирам играта не се виждам, сега трябва да рестартирам от lvl 1 и се надявам да не се случи отново.
Anger of stick 5: zombie - аркадна платформа за Android, в която трябва да играете за изтеглените мъже и да преминете през много места,
Това беше добра игра, но имаше толкова много реклами, но моля, добавете толкова много неща
Супер перфектна готина игра
Всичко, което харесвам в играта, са оръжията и приятелите и дори това може да е трудно, като се има предвид, че не можете да спечелите достатъчно пари, без да купувате с истински пари. Няма солиден режим на история или защо човекът дори е станал герой. Също така не можете дори да подобрите репертоара си като вражеските стикмени и зомбитата са просто грозни и дори не могат да сънуват кошмар на 3-годишно дете
Тази игра има много потенциал, има нужда от повече съдържание, може би история. Можете ли да добавите някои нови ходове? Екшънът е добър, би било хубаво да има нови оръжия, също и още няколко опции за меле при носене на пистолет или меч. Моля, отървете се от този дрон, той наистина е досаден, когато прелита, а също така е твърде силен.
Това е най-добрата игра, правена някога, която е страхотна. Ще взема играта ви и ще я направя по-забавна, като я направя по-забавна да бъдете най-добрата игра, правена някога в света и най-добрата игра в света, правена някога, моля, уведомете ни, когато сте Готов да направим играта я направи по-забавна от последния път, ние обичаме играта ви и се уверяваме, че имате много добри неща в играта си правени някога и най-добрата част от играта е, че имате нещо друго в играта робот и роботът е страхотен и се уверете, че се забавлявате повече
Това е страхотна игра, но ако имаше актуализация или по-добра версия, това би било чудесно и ако мултиплейърът беше тук, щеше да е супер забавно Също така, ако имаше повече за играта като pvp, така че това е моето мнение 😶
Приложения и игри по телефона. Игри без интернет на ...
Това е добра игра, но имам всичко на максимум и имам купувач всички неща, които мога да купя, така че завърших всички нива, така че
Много яко
Ahhhhh!😡😡😡 Първоначално ми хареса тази игра, но сега е гадно Всеки път, когато стартирам тази игра, тя изтрива целия ми напредък и трябва да започна от първото ниво. Това просто е гадно. Мразя тази игра.
По някаква причина всеки път, когато изляза от играта, когато се върна да я играя отново, винаги намирам, че всичките ми данни са изчезнали...не знам защо това винаги се случва, но ако можете да го поправите, моля, направете го
Толкова е лошо, че в 9-то ниво има грешка. Има един човек, който държи пистолет и стреля по мен винаги, ако се опитам да го убия, той изобщо не умира. и има група членове в тази игра. инсталирах игра много пъти, тогава аз също се придържам винаги към 9-то ниво. Моля, коригирайте тази грешка.
Tazi igra e nai hubavata i mi e liobima 😘😘😘
Играх тази игра като дете, нямаше почти никакви реклами, но сега са пълни с реклами. Иска ми се да се върне към нормалното.
Това е най-добрата игра, която няма проблеми
Моля, нека има смяна на костюми, където ще можем да купуваме костюми за нашия герой, защото вече не харесвам героя си поради облеклото, което носи. Костюмът трябва да струва много по-ниска цена като 10 000 до 35 000. О, и БРАВА за теб, че направиш тази игра по-фантастична
<735wbe4:735wbe4:735wbe4> <735wbe4:735wbe4 ...
Anger of stick 5 : zombie Action ppl
Играта е доста добра препоръчвам е на всеки който обича екшъна
Не е лоша
На anger of stick 3. На пуаро книги. На гта 5 на pc руски. ... На видеоклипове в мп4 формат на iphone. ... Anger of stick 5 министерството на отбраната.
Това е най-добрата в света, толкова много я обичам, но ми хареса, че трябва да включим повече от 5 stickman в играта, но това е най-добрата и най-добрата игра в света
Обичам тази игра, но аз съм нуб играч, така че оценявам тази игра, така че искам да оценя играта 😣😣
Ign Daily Fix - Grand Theft Auto ...
Много готино
Беше забавно, но ви струва извън играта. И по някаква причина не можете да продължите, въпреки че имате достатъчно валута в играта. Играта стига до момент, в който ако не харчите истински пари, е невъзможно да спечелите. Много пъти имате толкова много врагове около себе си, че бягството или отвръщането е напълно невъзможно. Както казах, беше забавно за малко, но бързо стана безсмислено дори да опитам. Има много действително безплатни игри, които можете да играете... отидете с тях.
Много яка игра.!@:
Тази игра е забавна за игра, но фигурките с пръчки с оръжия са ТОЛКОВА ТРУДНИ ЗА ПОБЕДЕНИЕ. И зомбитата също. Имате само 5 отвари, за да се излекувате, ако ви ухапе. Това са всички причини да дам на тази игра 1 звезда.
Anger of stick 5 е хубаво, но е трудно да се правят пари и няма толкова много добри неща за купуване и не толкова много екшън в играта.